Sursa imagine: infoprut.ro

Programul vizitei cancelarului Angela Merkel la Chişinău

Cancelarul Republicii Federale Germane Angela Merkel va vizita R. Moldova pe 22 august, la invitaţia Prim-ministrului Vlad Filat, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi relaţii cu presa a Guvernului.

Angela Merkel va sosi în R. Moldova la ora 14.35. Cancelarul va fi întîmpinat de către Premierul Vlad Filat la Aeroportul Internaţional Chişinău în cadrul unui ceremonial oficial.

La ora 14.55, Vlad Filat o va întîlni pe Angela Merkel la Reşedinţa de Stat (str. N. Iorga, 23), unde cei doi oficiali vor avea o întîlnire tete-a-tete.

La ora 15.10, cei doi oficiali vor participa la şedinţa în plen a delegaţiilor celor două state, iar la 15.55, Vlad Filat şi Angela Merkel vor susţine o conferinţa de presă comună.

Tot în incinta Reşedinţei de Stat, începînd cu ora 16.20, Vlad Filat şi Angela Merkel vor participa la întîlnirea cu comunitatea oamenilor de afaceri.

La ora 17.10, Cancelarul Federal al Germaniei se va întîlni cu liderii fracţiunilor parlamentare.

Ulterior, Angela Merkel se va deplasa la Reşedinţa Prezidenţială, unde, începînd cu ora 17.35, va avea loc întîlnirea cu Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

La ora 18.00, la Palatul Republicii, Angela Merkel va avea un discurs public, iar la ora 18.35 va depune flori la Monumentul Domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfînt din centrul capitalei.

Angela Merkel va pleca din R. Moldova în seara zilei de 22 august.

Autor: moldpres.md
21.08.2012 Europa
4298
0

Comentarii 0