Sursa imagine: ebihoreanul.ro

Ani grei după gratii pentru că au răpit o persoană

Doi fraţi din Bălţi, unul în vîrstă de 22 de ani iar altul de 25 de ani riscă pînă la 10 ani de închisoare fiind învinuiţi de răpirea unei persoane. Cei doi şi-au recunoscut vina.

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc în seara zilei de 22 ianuarie curent, în jurul orei 22:00. În plină stradă, un lucrător bancar a fost răpit de către două persoane necunoscute. Acestea ar fi aplicat violenţa fizică, după care i-au îmbrăcat un sac pe cap şi l-au urcat într-un automobil. După ce au ajuns la marginea municipiului Bălţi suspecţii l-ar fi şantajat pe angajatul băncii, cerîndu-i să furnizeze informaţii ce ţin de codurile bancare şi confecţionarea dublicatelor la cheile instituţiei, după care l-au abandonat.

A doua zi, pe 23 ianuarie, în jurul orei 17:30, suspecţii au ieşit din nou în calea victimei, ameninţîndu-l cu violenţa asupra familiei sale, în caz de nesupunere la cerinţele lor.

La doar cîteva ore de la ultima întîlnire, forţele de ordine au identificat şi reţinut suspecţii. În cadrul percheziţiei autorizate, la domiciliul unuia dintre suspecţi au fost depistate poze cu familia victimei.

Autor: Dina Ciobanu
Sursa: hotnews.md
25.01.2013 Istorii din MD
5448
0

Comentarii 1

  • eugen:

    la noi ca in filmele amerikane,si kite cazuri de acest gen sunt si nimeni nu le mai da de capat,findka politia la noi in tara lukreaza foarte rau si plus la toate e si korupta,DEMISIA RECEAN NUMAI DEMISIA

    25.01.2013 14:26