Sursa imagine: dse.md

O persoană a murit într-un incendiu la Chișinău, iar altele două s-au intoxicat cu monoxid de carbon în Găgăuzia

Două persoane localitatea Beșalma, UTA Găgăuzia, au avut nevoie ieri de îngrijiri medicale, după ce au primit intoxicații cu monoxid de carbon, potrivit informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani și o femeie de 56 de ani au fost internați la spital după ce au inhalat gaze toxice. Oamenii au fost transportați de urgență în instituția medicală pentru îngrijiri.
 
Din primele informații, situația s-ar fi întâmplat din cauza unei coloane de încălzire defecte. Starea persoanelor este supravegheată de medici. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de către specialiști.
 
Un alt caz, însă cu final tragic a avut loc în această dimimeață în municipiul Chișinău. Un incendiu a afectat două construcții părăsite pe str. Pietrarilor din capitală. În urma arderii a fost depistat cadavrul carbonizat al unei persoane neidentificate. Incendiul a fost anunțat la ora 04.21 minute, iar la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri. Toate circumstanțele și cauza arederii urmează a fi stabilite ulterior.
 
Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc, iar la lucrările de prevenire și lichidare a situațiilor excepționale au muncit 95 de angajați cu 24 autospeciale.
Autor: HotNews
Sursa: dse.md
14.01.2018 Actual
690
0

Comentarii 0