Sursa imagine: ipn.md

CNAS prelungeşte regimul special de primire a cetătenilor

Casele teritoriale de asigurări sociale în continuare vor presta servicii de la ora 8.00 până la ora 14.00 după acelaşi orar:

*  luni, marţi şi miercuri specialiștii CTAS vor primi solicitanţii/beneficiarii de pensii, alocații și ajutoare de deces;
*  joi şi vineri vor fi deserviți solicitanţii/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii.

Atragem atenţia beneficiarilor de pensie, care începând cu 1 iulie, curent, intenţionează să solicite reexaminarea pensiei. Persoanele, care nu vor reuşi să fie deservite de specialiştii caselor teritoriale în această zi, vor putea depune cererea săptămânile viitoare și tot în zilele de luni până miercuri. Noile drepturi la pensie se acordă începând cu luna următoare celei în care a fost depusă cererea şi actele necesare la organul teritorial de asigurări sociale.

Accesul în spaţiile închise va fi asigurat cu respectarea distanţei sociale. Vizitatorii vor fi admiși doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși. Totodată, pentru siguranţa sanitară în incinta caselor teritoriale, după fiecare două ore de audienţă a cetăţenilor timp de 10 minute va fi efectuată dezinfecţia și aerisirea spaţiilor de primire.

Autor: realitatea.md
30.06.2020 Actual
456
0

Comentarii 0