Sursa imagine: filmnow.ro

Transformarea tulburătoare a sex-simbolului din anii 2000

Vremurile în care Mischa Barton cucerea inimile a milioane de adolescenți cu rolurile interpretate în ”Rebel în California” ori ”The O.C.”, unul dintre cele mai popularea seriale pentru tineri, au apus. Acum, celebra actriță e de nerecunoscut, iar problemele par să se țină lanț.

Mischa Barton s-a bucurat de un succes răsunător, însă după apariția în ”The O.C”, aceasta n-a mai reușit să strălucească pe micile ecrane. Ba mai mult, în ultimii ani, actrița care impresiona printr-un fizic impresionant s-a schimbat radical.

Mischa Barton a fost fotografiată de curând, în fața locuinței ei din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, în timp ce savura un pahar cu vin. În imaginile respective, aceasta apărea extrem de abătută și, de asemenea, cei care au urmărit-o în serialele care s-au bucurat de un succes răsunător pot vedea că n-a mai rămas nimic din silueta ei de invidiat.

Necazurile s-au ținut lanț de Mischa Barton

Succesul actriței a fost umbrit de-a lungul timpului de probleme pe care le-a avut. Aceasta a intrat în atenția presei pentru abuzul de droguri, iar ulterior a fost și condamnată la încisoare cu suspendare. De asemenea, de-a lungul anilor, ea s-a confruntat și cu oscilații de greutate, la un moment dat fiind suspectată că este anorexică.

Mischa a început să aibă succes încă de la 12 ani cu diverse piese de teatru și roluri mai mici în filme mari. Până la vârsta de 13 ani, Mischa Barton a apărut alături de Bruce Willis în Al șaselea simt și alături de Julia Roberts și Hugh Grant în Nothing Hill. Adevăratul succes l-a cunoscut, însă, 2003, cu serialul The O.C., care a devenit unul extrem de apreciat. Adolescenții americani au fost fascinați de aparția ei în rolul Marisei. De la copilul sclipitor la adolescență teribilă și la femeia tulburată, Mischa Barton și-a trăit maturizarea în paginile tabloidelor.

Autor: filmnow.ro
21.09.2020 Actual
476
0

Comentarii 0