Sursa imagine: cotidianul.md

Secția consulară a Ambasadei României în Republica Moldova își suspendă temporar activitatea. Au fost confirmate mai multe cazuri de COVID-19

Secția consulară a Ambasadei României în Republica Moldova își suspendă activitatea pentru încă zece zile (24 noiembrie – 4 decembrie 2020). Această măsura a fost luată în contextul în care mai mulți angajați au fost au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, se comunică pe pagina Ambasadei României în Republica Moldova.

„Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului”, menționează în comunicat al Ambasada României în Republica Moldova.

Reprezentanții secției consulare susțin că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

De asemenea, menționăm că ieri, șeful misiunii diplomatice a dispus testarea întregului personal al Secției consulare și dezinfectarea spațiilor de lucru cu publicul, din motiv că exista suspiciunea că un angajat avea simptome de infectare cu noul Coronavirus.

Autor: diez.md
24.11.2020 Actual
733
0

Comentarii 0