Sursa imagine: adevarul.ro

Studenții vor reveni la ore cu prezența fizică

Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu", Universității de Stat din Moldova și ai Academiei de Studii Economice din Moldova vor reveni la ore cu prezența fizică în aulele universitare, transmite MOLDPRES.

În contextul în care municipiul Chișinău are o rată mai mică de incidență COVID-19, iar conform hotărârii Comisiei Extraordinare de Sănătate publică a municipiului Chișinău gradul de alertă în sănătate publică a fost scăzut de la cod roșu, la cod portocaliu, studenții de la mai multe instituții de învățământ superior din oraș vor reveni la orele cu prezența fizică în aulele universitare începând cu data de 29 noiembrie 2021.

În același timp, potrivit hotărârii Comisiei Extraordinare de Sănătate publică a municipiului Chișinău, sesiunea de examene de iarnă se va desfășura în funcție de propunerile venite din partea profesorilor, a responsabilului de curs, prin coordonarea și acordul conducerii facultății și poate avea loc on-line ori cu prezență fizică în sală.

De asemenea, din data de 1 decembrie urmează ca teatrele, sălile de concerte să revină la activitate în regim obișnuit, cu păstrarea normelor de siguranță și cu prezentarea Certificatului Covid.

Autor: moldpres.md
26.11.2021 Actual
491
0

Comentarii 0