Sursa imagine: Profimedia Images

Bărbat atacat și rănit grav de un crocodil pe care l-a confundat cu o replică din plastic, într-un parc de distracții

Un bărbat din Filipine este norocos că este în viață după ce a fost atacat de un crocodil pe care l-a confundat cu o figurină din plastic cu care a vrut să-și facă un selfie.

Nehemias Chipada, 68 de ani, a decis să-și facă un cadou de ziua lui și s-a dus să viziteze parcul de distracții Amaya View din Cagayan de Oro, un oraș de pe insula Mindanao. Numai că toată distracția se putea transforma într-o tragedie, pentru că a confundat un crocodil adevărat cu o replică din plastic, potrivit news.com.au.

Bărbatul a văzut într-un bazin un crocodil de 4 metri și a fost convins că este din plastic, pentru că stătea nemișcat. Fără nicio emoție, s-a apropiat de marginea bazinului cu telefonul în mână pentru a-și face un selfie. Crocodilul l-a atacat în acest moment, l-a prins cu gura de brațul stâng și a început să-l târască în apă.

Momentul atacului a fost filmat de alți vizitatori. În imaginile cu impact emoțional se vede cum crocodilul încearcă dă-l ducă la fundul apei, așa cum face de obicei cu orice pradă. În acest timp, bărbatul striga după ajutor.

Nehemias Chipada a reușit cumva să scape și a fugit din bazin cu ultimele puteri și cu sângele șiroindu-i din braț.

Bărbatul a fost dus de urgență la Centrul Medical Northern Mindanao cu carnea sfâșiată și fracturi la braț și coapsă. Familia bărbatului a dat vina pe administratorii parcului pentru incidentul șocant. „Nu erau panouri care să ne avertizeze că există un pericol. Dacă ar fi existat, nu am fi mers niciodată acolo”, a declarat fiica bărbatului pentru presa locală.

Parcul de distracții spune că nu i se poate reține o vină în incident, dar a fost de acord să plătească cheltuielile de spitalizare pentru Chipada.

„Negăm acuzația de neglijență”, a spus CEO-ul Amaya View, Candy Unabia. „Au spus că au crezut că acel crocodil este o replică artificială, dar acea zonă este de fapt restricționată. Există avertismente și atenționări constante de la ghizii noștri.”

Autor: digi24.ro
28.11.2021 Actual
1191
0

Comentarii 0