Sursa imagine: realitatea.md

Cum vor fi influențate zodiile de luna plină. Ce prevăd astrele

Cum vor fi influențate zodiile de luna plină din 12 august și ce sfaturi ar fi bine să urmăm pentru a trece cu bine și peste această zi. Ce prevăd astrele:

Berbec
Ei bine, berbecii trebuie să își facă ordine în viață și să încerce o schimbare spre bine, să renunțe la activitățile sau viciile care par nevinovate, dar care le mănâncă prea mulți bani.

Taur
Zodia Taurului nu se împacă prea bine cu influența pe care o transmite Luna plină din Vărsător. În preajma zilei de 12 august, Taurii vor avea câteva situații dificile pe care trebuie să le rezolve rapid. Așadar, atenție!

Gemeni
Nativii zodiei se vor bucura de lumina Lunii pline din Vărsător și vor profita de orice schimbare pe care o pot face. Ar fi bine să se orienteze către altă carieră sau către o colaborare care poate fi benefică mai târziu.

Rac
Nativii Raci vor fi mai neliniștiți și îngrijorați în aceste zile cu Lună plină, se vor ocupa mai mult de părinții bătrâni și bolnavi sau de copiii mai sensibili.
Din păcate, nici sănătatea lor nu este prea bună! Au nevoie de un aport mai mare de vitamine. Mai multe legume și fructe, dragi nativi.

Leu
Este una dintre perioadele benefice pentru zodia Leu, în timp ce primește vizita lui Venus și se bucură de lumina deplină a Lunii din Vărsător.
Leii trebuie să fie atenți acum la tot felul de oportunități și să nu scape nimic!

Fecioară
Va fi o perioadă bună pentru carieră, iar nativii Fecioare trebuie să profită de ceea ce le aduce Venus și Luna plină. Cine își caută acum un loc de muncă sau o colaborare în plus, va găsi mai multe oferte, dar nu trebuie să fie prea pretențios.

Balanță
Luna plină din 12 august marchează o perioadă de echilibru în viața Balanțelor care sunt mai mereu indecise. În aceste zile, trebuie să se ocupe doar de ele, de starea lor sufletească, de sănătatea lor și de confortul lor și vor avea zile excelente!

Scorpion
Nativii zodiei trebuie să amâne cele mai grele treburi, dacă este posibil, și să ia o pauză de la muncă sau de la responsabilitățile casnice. Este vremea pentru concediu și pentru relaxare, pentru mici distracții cu prietenii.

Săgetător
Nimic nu îi deranjează mai mult pe Săgetători decât Luna plină care de obicei le strică planurile și intervine în relațiile de cuplu.
Și de data aceasta vor avea probleme cu soțiile sau iubitele care au pretenții mai mari în vacanță.

Capricorn
Influența Lunii pline din Vărsător nu aduce prea multe lucruri bune pentru Capricornii care au nevoie de stabilitate. Schimbările care pot apărea pe nepusă masă îi îngrijorează și le dau planurile peste cap.

Vărsător
Nativii zodiei se vor simți în elementul lor în aceste zile, mai ales dacă sunt liberi, dacă sunt în concedii și vacanțe. Călătoriile, experiențele noi, schimbările și micile aventuri sunt preferatele Vărsătorilor, iar Luna plină din zodia lor le va aduce ceea ce își doresc.

Pești
Nativii zodiei trebuie să stea mai mult pe acasă în aceste zile, deși toată lumea se bucură de mini vacanța de Sf. Maria. Peștii, însă, se vor simți mai bine acasă, în familie, alături de copii și nepoți, fără grija unor cheltuieli în plus pe drumuri, notează libertatea.ro.

Autor: realitatea.md
12.08.2022 Caleidoscop
1272
0

Comentarii 0