Sursa imagine: realitatea.md

Cât costă să vizitezi mormântul reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață pe data de 8 septembrie 2022. Ea a fost cel mai longeviv monarh din Regatul Unit, cu o domnie de peste șapte decenii. După moartea monarhului, fiul ei cel mare, Charles, a preluat tronul. Acum, mormântul regretatei suverane ar putea deveni un fel de atracție turistică în Anglia. Iată cât costă să-l vizitezi!

Suma colosală pe care turiștii o plătesc pentru a vedea mormântul reginei Elisabeta a II-a.

La sfârșitul săptămânii trecute, Casa Regală britanică a publicat o primă fotografie cu mormântul regretatei suverane. După zece zile de doliu și omagii, britanicii și-au luat rămas bun de la regina Elisabeta a II-a.

Funeraliile au avut loc pe data de 19 septembrie. Acum, regretata suverană își doarme somnul veșnic în Capela  Capela Regele George VI din incinta Castelului Windsor, scrie impact.ro.

Tot acolo au fost înmormântaţi tatăl ei, regele George, regina mamă Elisabeta și regretatul ei soț, prințul Philip, care a decedat anul trecut la vârsta de 99 de ani.

Acum, monarhia va permite vizite la mormântul reginei Elisabeta a II-a. Cu toate acestea, oricine crede că acest lucru va fi gratuit se înșeală amarnic.

Autor: realitatea.md
05.10.2022 Actual
447
0

Comentarii 0